3110. Кацины пух - харчовыя дабауки!

ЖЫВЁЛЬНЫ ПУХ.
Жывёльны пух гаспадарам карысны.
Ён дапаможа вам ад рэўматызму.
Вы зьвяжате и пояс, і носочкі,
Для маци, бацьки, для сябе, і дочкі.
И для даведкі вам, або да спрауки,
Каціны пух - харчовыя дабаўкі.

Нам Уцюхівали герболайф, раней.   (калісьці)
Пух здабываецца з катоў! Ей – Ей


Рецензии