***

Сенс життя...

Куди ж зірки з неба загадкові падають?
Звершаючи яскравий і останній свій політ
Навіть в останню мить життя свого, зірки нас радують
Згорають бідні... Розтопивши атмосфери лід

Коли гуляємо вночі ми на подвір'ї
Ми романтично дивимось у Небеса
Там бачимо зірки яскраві і сузір'я
В небо темне манить нас загадковість і краса

Коли з неба падає яскрава зірка одинока
Ти лише бажання загадати встигни
В цьому філософія життя глибока
Щоб знову народитися, вона загине

Зоря з Небес, що зірвалась і падає
Є проміжок часу для неї, що зветься мить
Так і життя людини згорає миттєво, не радує
Але людині, ще хочеться на Світі Білім жить

Адже життя людини, як відрізок, мить
Як та небесна зірка, що згорає дуже швидко
Цінуй і бережи своє життя, щоби довше прожить
Нажаль, про це ми думаємо з вами дуже рідко...


Рецензии