Опади

Опади.

Сніг - ... забілив всі стежки' де ходили
Ми ще зовсім недавно, радіючи щиро
Всім, хто й знати забув, посміхаючись мило...
Що живі, ...і у злиднях душі ще чекаєм на диво!

Дощ - ...  Плакав з жа'лю і ря'сно, збиваючи порох
До землі... І струмка'ми, річка'ми у море й за край...
Вітер, книгу з листків, розірвав всі мелодії в шорох,
Загіржавив замок, що сумує на брамі відкритій у рай.

Град - ...це льоду тано'к, що з гори', де ні сліз, ні птахів!
Кожна крихта, в польоті, - сама - всі разо'м - це стихія та сила!
У проміннях Зорі, - він - блищить... і гламурно заганяє жахів,
Щоб свіжішим став вітру потік: лиш  для тих, в кого виросли крила!

Поет ХХ сторіччя. 20.12.18.   с.Торгановичі


Рецензии