Йоратем да садлан коржеш?..

Каласе, молан тудым йоратем,
Кажне кастене молан ужатем?
Молан чонем коржеш гын жапын,
Канде ер гай шинчам ом уж гын?

Но мый садак ушанен йоратем,
Кеч жапын адак чонем коржеш.
Ойло, коржеш да садлан йоратем?
Але йоратем да садлан коржеш?..

1980 ий.


Рецензии