Мир

И тишина...і тиша...А що буде?
Десь там...готуються вогні...
І брат за брата вже забуде...
Зачем!? Навіщо? Ці фронти...

Навіщо кров і плач дитячий?
Зачем нужна вам всем война?
Невже ваш розум став ледачим?
І кров життя... для вас вода...

Спиніться ви! Отбросьте ружья!
Здесь МИР даруют небеса!
Невже забракло у вас глузду?
Что бы не началась война...

Кому нужна печаль разлуки?
Кому нужна в крови земля?
Господь закладывает уши...
Він хоче бачити життя!

Как извращён от гнева разум...
Куда пропала глубина?
Молитись краще нам всім разом!
А не вбивати без кінця...

декабрь 2018г.


Рецензии