Майките

Несъхнещ източник на чудеса
е майчиното любещо сърце.
Родени за безсмъртието същества,-
видяхме първо нейното лице.
Накърмиха гърдите й света
с млякото на нейната любов.
Роди ни тя със слънце в кръвта
и за подвиг смъртен всеки е готов.
Тя е Божество- признато и от атеисти.
Под нейния покров- душите ни са чисти.


Рецензии