Красива-26

Погляд зведений до неба
Ловить віями натхнення,
Бо в красунечки - потреба
Відійти від повсякдення.

Небанально - губ торкнутись,
Не помадою, а словом,
Й усіх разом обманути -
І творців, і людоловів.

Привідкривши пишні губи
Ледве стримуючи стогін,
Відійти від звичок згубних,
Помінявши їх на строгі.

Зобразити поетично -
З себе мрійницю, не стерву,
І у образах ліричних -
Увійти у ноосферу.

Бо коли натхнення в моді -
То чому б не скористатись
Й не зловити при нагоді
Кілька вільних кандидатів.

Чи професорів - що надто
Грузнуть в роздумах про вічне,
Бо коли мала зарплата -
З ними грузне й беатріче.

Ввійти в транс - бо в іншім стані -
Не сприймається буденність,
І вусаті таракани,
Що вірші гризуть злиденно.


Рецензии