З Новим Роком

З Новим Роком всіх вітаю,
Щастя та добра бажаю.
Щоб коханя. Ніжний сміх,
Вам в житті всім допоміг.

В чарку "зілля" наливаю,
За здоровя випиваю.
Та за успіх всіх утіх
І щоб вас не мучив гріх.

01.01.2018 р.


Рецензии