подарунок вiд життя

 пожити довше хочу

З головою  в щасті утонуть
Хай щастя душу полискоче
Та треба закохатися   мабуть

 


Засяю  як та зірочка у небі
Щастячка на повні груди знов вдихну

Я проживу щасливо з милим так як треба ...

І світ у парі сколихну


Рецензии