ну який я молодець

Ну який я молодець

 сотні я розбив сердець

Життя у щастячку мене купає
 
в радість в щастя одіває
Нагодує обуває

Нізаким сьогодні не страждаю

Бо нікого не кохаю

Живу собі все далі й далі...


Рецензии