Турбота Батька

Я турботу Божу відчуваю:
Повсякденно на шляху своїм,
Він мене від зла оберігає,
Захищає і веде в Свій Дім.

Ангелів я маю охорону,
Вільно можу з Небом говорить,
Чує мене Батько з Свого трону,
Бачить коли серденько болить...

Довіряю Богу свою долю,
Цілий Світ Він держить у руках,
Сонце, вітер навіть квіти в полі,
Розцвітають по Його Словах.

Батьківську турботу помічаю:
Нескінченну милість й Благодать,
Він мене любов'ю зігріває.
Буду Його щиро прославлять!
(Люба Охман)


Рецензии