Жезмач

Уьмуьр пара жезмач гьайиф!
Я дад кумач гьикlин тариф!
Ийидай квез за гьуьрметар!
Авачтlани заз девлетар!

Кьадай хьи за жув мягькемдиз,
Акунайтlа куьн уьтквемдиз!
Ватанперес жемир такlан!
Чанни гана хуьда Ватан!


Рецензии