Красива-23

Усмішка, немов на нитку
Нанизались білі перли,
Прикрашає, поки видко,
І зникає у гримерній.

Пані - здатна позитивно
З сцени спонукати душі,
Та для ближньої родини -
Залишається байдужа.

Випромінювати радість -
Серед відчаю спроможна,
Але змінює реальність,
Вдома, що стає аж тошно.

Вона - іскра для натхнення,
Добрий спалах позитиву,
Та де візьметься мігера -
В однокомнатній квартирі.

Театральний блискіт зникне -
Й перла виявляться штучні,
До підміни важко звикнуть -
Як до смерті неминучої.

Де усмішка, одкровення,
Проголошені зі сцени -
Поглинає сіродення,
І плекає в жінці стерву.

Хай би - й жила у театрі,
Серед квітів й фаворитів,
Бо життя того не варте,
Щоб із перлами дарити.

Успіх, усмішка едемна -
І натхненний погляд в зал,
Гарно шкіриться богема,
Рвучись з себе назагал.


Рецензии