Дивний сад

Зелений гай, і тиша навкруги,
Стежинка довга простяглася
Із невідомими шляхами
Веде у даль і небуття.

Цей колір неба якийсь дивний,
Загадковий, ніжний, тривожний.
Сонце, здається, навколо усього,
Не в небі — у кожній клітинці.

Не зупиняючись , щоб все це роздивитись,
Пройшовши по стежині до кінця,
Перед очима чарівний і дивовижний сад,
Що манить таємничістю своєю.

Повітря наповнене ароматами квітів,
Усі переплелись у свій танок,
Такий м'який, немов світанок,
П'янить своїм ароматом весь сад.

Час зупинився, нема ні душі,
Все тіло наповнюється любов'ю,
Свідомість вже навіть не тут,
Думки не тривожать мій розум.

Дзвінок, вікно, кімната.
Це був такий реальний сон,
Або ж не сон, а інший світ.
Та все ж, він назавжди в моїй уяві.


Рецензии