***

Чарівний Новий Рік...

Навкруги лежить сріблястий, білосніжний сніг
В містах і селах Дід Мороз по вулицях гуляє
На ліси й поля він красиво і рівненько ліг
Сніг навкруги лежить і взагалі не тає

Минула довга лучезарна ніч... Світанок...
Немовби зачаровані дерева в інеї стоять
Нам на дворі відкрився весь казковий ранок
З Небес сніжинки ніжні і лапаті кружляють і летять

Зимі казковій радіють всі... Дорослі й діти
В період Новорічних свят вітають чудеса
На вікнах Дід Мороз малює мертві квіти
Хай буде з нами Бог і неземна краса   
 
Чарівний до нас прийде Новий Рік
Нам сніг від сонця золотого очі осліпляє
З веління Божого, Рік Новий хай буде кращим ніж торік
Надію, Віру і Любов дає нам Бог, а час стікає 
 
Стоїть вже на порозі казковий Новий Рік
Ми Старого Року підсумки підводим
Залишилось мало днів, Старий майже стік
Нас закружляє Новий Рік в Новорічнім хороводі
 
Я Вас щиро від душі з Новим Роком вітаю!
Салютами привіт я,  Новорічний шлю
Здоров'я, щастя, миру і Любові я бажаю!
Обіймаю ніжно, цілую і люблю...

З Наступаючим Новим 2019 Роком!!!


Рецензии