Не за правилами

Не за правилами гра,
Правда в кожного своя,
Віра в кожного одна.
Хто, кому, за що – дарма,
Не почати все з нуля,
Щастя випите до дна,
І відчута біль до дна.

Приспів:
В цій грі нема переможців,
В цій грі нема переможних.
Душа, як птаха в сторонці,
Жде почуттів непорожніх.
В цій грі нема переможців,
В цій грі нема переможних.
То тільки крига в долонці,
То просто плями на сонці
Між променів бездорожних.

Не за правилами все,
Не туди ріка тече,
Надто мало спільних тем.
Час невпинно повз несе,
Хто підставе нам плече,
Хто отримає тотем,
Хто знов склеє наш тандем.


Рецензии