На межi болi

Душу розкриваю, відпускаю почуття,
Більше відчуваю, все летить у небуття,
Без вороття.
Колом і по краю у полоні самоти,
Роль свою я граю, не зламати марноти,
Де я і ти.

Приспів:
Блукає душа на межі болі,
Неначе чужа стала собі.
П"є сльози, кричить в руки любові,
То знову мовчить в очі твої.

Тіні від кохання, світло сонця у пітьмі,
Вперше, як востаннє, в світі ми були одні,
В минуле дні.
Сила у бажання, та гіркий у щастя смак,
Непросте зізнання, чи то просто неба знак –
Дізнатись як.

Все віддала, назад нічого не треба,
Біль я вдягла, невже хотіло так небо.


Рецензии