Вiч-на-вiч

Сипле білий сніг,
Біль збиває з ніг без права.
Самота наскрізь,
В щасті море сліз – тривало.
Не розумію, та
Все вирішує висота.

Приспів:
Віч-на-віч день і ніч,
В чому річ –
Я від тебе до тебе тікаю.
Що не так – тінь чи знак –
Мій маяк,
Я його, наче віру, тримаю,
Із свідомості не відпускаю,
Оберігаю.

Розрізаю світ,
Марнота на зліт, навиліт.
Знов шукаю слід,
Відбиваю лід по брилі.
Все відчуваю, та
Є навколо лиш пустота.

Не розумію, та
Все вирішує висота.


Рецензии