З краю в край

Нестримані слова,
З краю в край навиліт.
Нерівні вже права
Нас ділять на чужих.
Забуті відчуття,
Б"ють сильно, наче вітер.
Загублене життя –
Одне з-поміж усіх.

Приспів:
Шукали – не знайшли,
Де треба – повз пройшли,
Близька душа вмить стала далекою.
Тепер на самоті,
Не той, не та, не ті,
Кохання пролетіло лелекою.

Летіли в небесах,
Удвох, та поодинці.
Не думали про страх,
Лиш у безодню крок.
А далі небуття,
Розлука у підтримці.
Немає вороття,
Як буде, знає Бог.


Рецензии