Три слова

я тебе люблю - три звичайних слова
і чуємо їх майже ми що дня
та в тебе хочу зараз я спитати,
що той ніжний вислів означа?

Мовчиш, незнаєшь, заспокойся!
Про це і досі ходять лишь чутки.
Одні говорять що то є турбота,
А інші думають лиш про свої смаки.

Спитати в тебе хочу чи кохаешь?
Ні, не мене а взагалі когось?
Та знов мовчишь, не знаєшь, що сказати...
І серце стрімко забилося чогось...

А ти спитай себе чи ти кохана?
Чи є у тебе хтось хто зможе враз
Віддати все щоб ти була щаслива,
Під тиском навіть всесвіту образ...

Лише тоді ти зможешь зрозуміти
Що в тебе я хотів спитать..
Дізнаєшься про те як то любити.
Дізнаєшься про те як по кохать

Я тебе люблю - три звичайних слова
Які ми кажемо і чуємо щодня
Та скільки сенсу в них, і радості, і болю?
Здається шо того ніхто не зна


Рецензии