Ой Олеже, наш Олеже

Дивлюсь на годинник,
Секунди рахую.
Все мрію,що Винник
Прийде,поцілує.
Залишу у себе,
Ніно хай не сниться.
Не буде потреби,
Я ж справжня вовчиця.

П-В:

Ой Олеже,наш Олеже
Вас кохають всі безмежно.
І дівчата й молодички,
За ваш спів і ваше личко.

Ми з сусідкою удвох
Слухаєм концерти.
Кабан зняв переполох
Нема чого жерти.
Я ж йому сказала так:
-Видно ти не в курсі.
Доки Винник наш співак
Ми з тобою друзі.

Научала мене мама
-Не люби жонатих.
Холостого в хату рано,
Ти веди у хату.
Та у серденьку моєму
Винник звив гніздечко.
-Кроси бігаєш даремно,
-Скачи ліпше в гречку.


Рецензии