Не дiвчiна а пiсня 19

Дівчинка зеленоока ти обрій моїх мрій
при думках про тебе частішає мій кровообіг
скоріше поцілунком горячим ти мене зігрій
хай буде різноманітнішою відчутів мій кругообіг...
Дівчинка зеленоока ти ідеала мого втілення
бажань початок так і щастя мого край
від неприємних спогадів життевих зцілення
за руки взявшись я раптом відчуваю рай...
Дівчинка зеленоока ти мій любові смак
я навіть тебе на відстані далекій відчуваю
а доля підкидає багато інших ще ознак
у підсумку кінцевому я зрозумів що я тебе кохаю...


Рецензии