Тебе подарували Небеса

Я вимолив тебе собі у Бога,
Як це зробив? Не знаю я і сам,
Просто просив і надсилав слова до Бога,
І щиро вірив Богу й Небесам,

Всім серцем, всім єством,
Хотів зустрітися з тобою,
Моя єдина, рідна і улюблена душа,
І сталось диво!

Мені тебе Господь подарував,
Мені тебе послали Небеса,
Нікого у житті так ніжно не кохав,
Запала в серце назавжди твоя земна краса,

Яке це щастя – бути поруч із тобою!
Яке це щастя, - що тебе я покохав!


Рецензии