добродушнiсть

У Одесі під забором котиня сиділо
Бора
щось під ніс собі мурликало
на допомогу людей кликало
і Стефанія взяла на руки і повезла у ПРИЛУКИ

Біля серденька зігріла
Нагодувала і помила
Яке тепер воно  грайливе веселе радісне щасливе


Добродушна Стефанія моя внучка


Рецензии