Украинский Гарик 621

Український Ґарик 621


За мотивами І. Губермана

До лікарні нас доля несе,
ми хвороби увагою гріємо,
і старіємо швидше за все
від печалі, що швидко старіємо.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии