ассонанс на укр. яз

Доля нам дарує зайвий шанс,
бо серцям потрібний ассонанс,
їх поодинокі голоси
не дають належної краси.

Ось любов акордом зазвучить,
зустрічі наближуючи мить,
в нотний стан зберу'ться почуття
і складеться музика життя.

По судинах кров"ю побіжить,
ніжністю на віях задрижить,
кодою зілляються вуста...
партітура пі'сні - непроста.

Унісон закоханих сердець -
то любові нашої вінець,
доля нам дає останній шанс:
збільшити відносин резонанс.


11/12/18/


Рецензии