юрегим болюне

Юрегим болюне сенинъ элине,
Сенинъ элине юрегим.
Сюрюнем, йыкъылам,
Котерилем.
Юрегимден къан тамлай.

Мен энди бир демир,
Бир къая, бир атеш.
Не олса оладжакъ ёлумда.
Юрегим элинде,
Бир айдан бизде къыш,
Кель къарнен, бакъайым
Санъа.

Не ичюн дюньяда мени сындырмакъ
Ич кимсе олмаса, сен оласынъ.
Юрегим элинде, пек сыкъма,
Пек сыкъма.
Мен атеш, мен къая...
Къан тамласынъ...
20.10.2018


Рецензии