Течуть гiрко сльози

Плачуть мої очі, течуть гіркі сльози, за Господом Богом, сильно плачу я. Як же важко жити з кривдниками Бога, як їх тільки носить матінка-Земля. Господи, помилуй, Твоїх, православних! Господи, помилуй, весь священний сан. Нашого Блаженнійшого, Пастиря єдиного, який душу й серце віддає за нас. Не допусти крові, Господи, благаю! Захисти від смерті, весь Епископат. Дай, їм, Боже, сили, мудрості, терпіння. Збережи монахів від від всякого зла.Збережи навіки, Церкву канонічну, прожени всю нечисть від Печерських Врат. Плачуть мої очі, течуть гіркі сльози, за всю Україну, плачу сильно я. На соборі з турком зібралася зграя, яка розпинала Господа Христа. Якби люди знали, яка буде кара, від Господа Бога за зраду Христа. То не приїздили б вони на майдани, та не зустрічали б екзархів з Фанара. Бог поругаем не бывает!!! Самое страшное наказание это голод.   Хлеб всему голова!!! Уж сильно Бога прогневили и предали Иисуса Христа. Бог поругаем не бывает.



 


Рецензии