Учителю латышского языка 4

Liist lietus, veeji puush un sniegi snieg,
Un nemainaas nekas ikgadu gadalaikos.
Bet skolas gadi arvien taalumaa paliek.
Ak, luudzu, atgriezieties miiljie skolas gadi.

Lai nebuutu bez Jums tik gaarlaiciigi man,
Lai nevareetu aizmirst savu skolu:
Gan triissimtdivpadcmito kabineetu,
Gan arii savu miiljo tresho solu.

Bet neatgriezhas miiljie skolas gadi,
Un nevaru es laikaa paarvietoties.
Es varu tikai miiljus skolas mirkljus
Un miiljas stundas atcereeties.

Ak, miilja skolotaaja,
Sveicu Valentiina dienaa!


Рецензии