КАТО НА КИНО

КАТО НА КИНО
Автор: Р. Русев               

;Предаде ме,
разпъна ме на кръст,
а дните ми -
отсъствие от време.
Несъответствия разпаднати,
любовни вричания тихи,
изгубените мисли
между дни, любов,
красиви  чувства
и нещо не толкова приветливо.

Останаха ми вечери
попили самота със вино
и думи неизречени.
Раздумка някаква -
като на кино.
Казаните думи -
по вятъра отнесен пясък,
а в полунощ,
затваря се кръгът
с надежди.


Рецензии