Кохаeш жiнку, то кохай!

Кохаєш жінку, то кохай!
Якою вона є.
Цінуй її і поважай,
Усе життя своє.

В її очах - відбиток дня,
І чарівних ночей.
Всі ніжні ваші почуття,
У пафосі ідей.

Вжилися  разом - пекло й рай.
Грайливість кошеняти.
Якщо кохаєш,то кохай!
Не слід її переробляти.

Бо, Богом створена вона.
Із ласки й теплого проміння.
Із ревнощів і впертості осла.
Стихії,та зміїнного шипіння!

Вона, як вранішня роса,
Що гаптували небеса.
Вся мудрість,щедрість, красота.
Єдина зброя - простота!

15.12.2018.



 

 


Рецензии