ранок

Життєва позиція - ранок,
вселенський вогонь - карі очі
і тільки для тебе світанок,
і повні чуттєвості ночі

Віршоване серце для тебе,
краса глибини океанів,
зірки ліхтаріють у небі,
бажання хвилюючих станів

Я твій поцілунок під каву,
не зламана квітка надії,
готуєм улюблену страву,
смакуєм закохані мрії.

#Bardok


Рецензии