Параноя-7

Рибаки закинуть сіті -
Й золоті половлять рибки,
Нема де від сітей дітись,
Але в них - одні помилки.

Можна сітями прикритись,
Чи вдягнути замість плаття.
Можна гарно нарядитись,
Й рюшики зробить з латаття.

Можна спробувать на дотик,
І на міцність - як гамак,
Колисать свою дрімоту -
Й довго спати, як лайдак.

Можна скидувать непотріб -
В сіті, сповнені бажань,
Можна оптом, можна вроздріб
Викидати, що не жаль.

Колисатись можна вічно,
Й накопичувати жир,
Щоб, як їсти буде нічого -
Шарпануть на дно буксир.

І по водах, океанах,
Прокатати рибаків,
Бо хто ж знав, що рибка справна -
І не знає берегів.

Звести з глузду капітанів,
Що наставили скрізь сітей,
Бо їм також від штурвалів -
В морі нікуди подітись.


Рецензии