Вiрш свiй прошу россiян не чiтати

Щiро дякую заранее
Я високое собранiе
В мене е нестрiмне бажання
Розжечь до россiян палке кохання
Вiрш  свiй прошу россiян не чiтати
Бо буду я кохання до вас розжiгати
Брешуть всi хто гуторiть вам
Що не кохають українцi всiх  россiян
Хто так гуторiть, той дурью маеться
Кожен 200хсотий  їм подобаеться
I нема для українця краще картiни
Коли його до дому везуть в домовинi
Вони дуже радiють коли як и встар
200хсотого россiянiна волокуть на цвiнтар
I тихо шепчуть у сiви уси
Вас нас захiщати нiхто не просив
I чого вони лiзуть нас захiщати
Нашi непрошенi старшiї брати
Потiм добавляють: «Щоб вас бiси забрали
Тiм бiльше що хунту сами вибрали
I чарку випити нiхто не забуде
Бо вiн захiщати нас бiльше не буде


Рецензии