Молодость и старость

Неможу очі розідрати
мозок хоче дуже спати
Ночами любить погуляти
А на старість все іначе від обід він часто плаче
А на старість все
міняється
уже ночами не гуляється
 і спати вже не хочеться
І життя ненравиться
Смуток вбити мене хоче
Жду що все іще поправиться
Закохається і жить захочеться


Рецензии