ненайгiрше... в цьому часi

Дуже гарно мені стало все боліти перестало настрій мій піднявся в гору
Я радію всим довольна
Діти козні мені строять
Один до одного мене гонять
Слава богу що вони живі
Перетерплю й на мілі


Рецензии