душа невинна...

Наповняємось бідою
 і стаєм біді їдою

Простягаєм руки всі до Бога
 він із нами занадто строгий

Господи помилуй
від гріха спаси
Занадто боляче з бідой  в душі

Казнити душу не спіши
Гріхи накоплені спиши

Ну ВЕРА
 БОГА не сміши
Прощення в нього не проси
Сама ти краще не гріши
Живи щоденно посміхайся
А згрішила то розкайся

Радій і куй себе для щастя
 


Рецензии