Привiтання. 2019 рiк

…Шановні клієнти, партнери, колеги!
Свята новорічні вже скоро прийдуть!
І так, мов малечу приносять лелеки,
Хай щастя і радості вам принесуть.

Бажаємо вам, щоб у році новому
Не знали ви горя, скорботи, біди.
А мали б достаток і успіх у всьому,
І будуть хай праведні ваші труди.

Бажаємо вам, щоб у свинському році
Ніхто не підклав вам у справах свиню.
Бажаємо тільки хороших емоцій,
Бажаємо запалу, драйву, вогню!

Бажаємо вам, щоб батьки не хворіли,
Щоб дітки слухняні й розумні росли!
Бажаєм наснаги, здоров’я та сили!
Бажаєм жінкам – щоб мов ружі цвіли!

Хай збудуться мрії усі і відразу!
Достатком хай повняться ваші доми.
Вам щирі вітання шле «Медикалазер»
І спокою й миру вам зичимо ми!..


Рецензии
Вельмишановний Олександре!

Может и не совсем в тему, но мне почему-то вспомнился Глазовой:
http://blog.i.ua/user/1555291/1596386
Наверное потому, что опасаюсь свинства от наступившего :)))
А, усе і відразу, то маємо те, що маємо...
Латиняне говорили: спеши медленно!

За двомовність пробачайте, з портового міста.

Гараздів та вдачі

Юрий Заров   13.02.2019 13:39     Заявить о нарушении