мрiю

Ой як тяжко любі друзі
дітки виросли зімной не дружать
Біль в душі мене замучила
жить з обідою наскучило
Помінять життя бажаю
Та я  способів незнаю
життя таке не розумію
Боротись з скукою невмію
Живу страждаю і тільки мрію

 Що біль мене таки покине
як помру або загину ...


Рецензии