смерть вiд обiди

А сьогодні я в печалі діти виросли і я скучаю
 за МАЛЕНЬКИМИ
 були ж колись...
та де вони тепер ділись?
Перевелись...
В тёть і дядь преобразились

Без малечі я жить училась
Життя терпіння обіщало та із болем я скучала

В дітей сімьї появились
Їхні дітки народились
Я лише на них дивилась
Мене від себе відлучали
 як же я жила ?скучала...
 
В душі пеклО дуже боліло
Терпло повністю моє стареньке тіло
Я позбутись болі
Не могла
 але хотіла
У душі так кликотіло
Та нічого не получалося
 я із щастячком не зустрічалася
Я способів достойних не знайшла
І до кінця ще не дійшла
Обіди душу обіймають
Життя моє всі люди хають
Колись вони також узнають як від обід тут помирають


Рецензии