Знаки в руках

Живі знаки в руках:
Журавлі, а не синиці –
Віщують зозулями;
Як вода в криниці.

Знаки в руках –
Спосіб далі жити;
Не далекі, як я –
Знання.

Смакуючи програш ілюзій,
Нервуючи – не втрачати межу.
Мета – основа майбутніх років,
Лиш, до пори місяців.

Жадане диво – як дарунок.
Нічого й більше всього,
Маячок, на шляху по стежині,
Законам фатуму на павутинні.

Автор Рисунка: арт-мастер Ёж Ксаныч


Рецензии