Размова з Л

Л. смяецца мне у твар,
Быццам ен тут гаспадар,
Трэба нам вам пакланiцца
I пайсцi рабiць загар.

Я uлетку загарэu,
Так, што нават захварэu,
Мне не хочацца цяпер,
Лепш пайду патрэсцi хер.

Ох i хер, мой хярок-
Прыг ды скок, прыг ды скок.


Рецензии