Красивий-24

У красунчиків дражлива
До оточення натура.
Бо краса - це особлива
Безтурботна диктатура.

Бо краса - не тільки лине
Від красунчиків навкруг,
Коло неї всі повинні -
Жити в вихрі центрифуги.

Щоб - в квартирі був порядок
Гідний погляду естета,
Було прибрано й нарядно -
Й не виводило поета.

Щоб в сімї відповідально
Поклонялися іконі.
Бо підтримка в ритуалі
Стане визнаним законом.

Щоб - готовили свіженькі
І красиві з виду страви,
І всміхались солоденько,
Добавляючи приправи.

Щоб любили всі до скону,
Бо хіба відмовиш зразу -
В сердобольному поклоні,
У хвалебному екстазі.

Милування, цілування,
Й атмосфера - як в теплиці,
Й повсякчасне удавання,
Неземної янголиці.

Хто розділить таку участь -
Аж до самозабуття.
То коли йому наскучить -
Не залишиться життя.


Рецензии