трудно

Ой як трудно смерті ждати
 надоїло вже лижати
 надоїло працювати
 
А смерть не йде до мене в хату

Ні сидіти ні ходити що його мені тепер зробити
Щоб щасливо вік дожити
Треба мабуть закохатись
І  щасливо почуватись


Рецензии