Красивий-23

Усміхається красунчик,
Як в рекламі зубних щіток,
Він в житті - один везунчик,
Іншим треба потерпіти.

Наче карієс зуб точить, -
У життя закрався сумнів,
Який мучив серед ночі,
Й серед дня ставав відчутним.

Що не так - в усмішці щирій,
Чом не радісно, коли -
Розтягаєш губи ширше,
А в душі смола горить.

Чому зуби - сніжно-білі,
Як і радить стоматолог,
Очі ж - наче в помутнінні,
Набираються вологи.

Чом усмішка - тільки звичка,
А не радісний порив,
Вона, звісно, дуже личить -
Та приховує мотив.

Відповідь - знайшлась на зламі,
Щоб зовсім не занепасти,
Треба знятись у рекламі
Нової зубної пасти.

От тоді не тільки зуби,
Але й подих буде мятним -
Зачарує білозубо,
Блиском грошей благодатним.


Рецензии