капризна старiсть

Діти мене відлучали а я за ними так скучала
Нехотіли мене брати
Замикали свої хати небажають мене бачить
мої очі гірко плачуть

Які нещасні старі люди
були є
 і завжди будуть
Така воля у життя доживаю нехотя...


Рецензии
Помираю від обіди вона мене вечеряє і сніда

Вера Деревьянко   15.12.2018 09:02     Заявить о нарушении