Шкадую, што нiколi не вярнуся...

***
Шкадую, што ніколі не вярнуся
Ў той цёплы снежань, дзе зіма і я,
Дзе мяўкае мая "дзяўчынка" Дуся,
Галодная і шчырая мая.

Шкадую, што ніколі не вярнуся
Туды, дзе я – бяссонны маладзік –
Адно табе, адно табе клянуся
Ў каханні і гляджу на Божы лік,

Што на іконе ў прыцемках цямнее,
Калі дрыжыць на свечцы аганёк.
Я не вярнуся ў ноч, якая днее
І пакідае стол мой незнарок.

11. 12. 2018 г.


Рецензии
Я теж шкодую про це.... Як я Вас розумію...

Артур Грей Эсквайр   12.12.2018 11:07     Заявить о нарушении