Сонечко

   .
Зазирнуло сонечко,
У моє віконечко
І на крилах принесло,
Щастя, радість і тепло.
Тепле літо на порі,
Розцвіло, все у дворі,
Білі яблуні в саду,
Я на вулицю іду.
   Приспів
В небі сяйво, золоте,
Все вирує і росте,
Розлилося навкруги,
Край мій лий, дорогий.
Зазирнуло сонечко,
У моє віконечко,
Бо  воно своє тепло,
Добрим людям принесло.
    Приспів
Виглядаю з хати,
Все навкруг цвіте
І летить крилате,
Сонце золоте
Добрий ранок, літо,
Гори і поля,
Дощиком умито,
Радуйся земля.


Рецензии
Красивая песня,Виктор! С тёплышком я.

Марина Владимировна Свиридова   12.12.2018 13:12     Заявить о нарушении
но ты же языка не знаешь книгу сдал в набор несмотря на рак легких, я уйду, а стихи останутся.

Виктор Худаков 4   12.12.2018 18:39   Заявить о нарушении