Нiчому нас минуле не навчило!

Нажаль…, «історія»  - 
Нічому не навчає!!!
Якби ж то було  -  навпаки…!
То не було би, більше,
Революцій та «майданів»!
На  Українській…,
Богом…, нам дарованій   -  Русі!

Чому «розруха»   в  головах   -  лютує?
Чому  тій «Долі»…    -   все  нема?
Коли ж то…,  спокій   прийде  -  в Україну?
Бо вщент…, розперезалася «братва»! 
Та ще…,  й  за «сало»…, що прибрали..,
На зберігання…, за моря!   
Дуля,  в «пику» …,  прилетіла,
Від  «полосатого»  козла!!!

Нічому нас минуле  не навчило,
Синців отримали  -  сповна!
Тож, будьмо  вічно   -  бідувати,
Якщо  лишилися ума!!!
Коли «без Бога»  в серці і  в душі…,
Усі ті молоді  «орли»…,
Сокиру гостру підіймають… -
На Матір Божу…, Україну,
На Православного  Христа!

Стосовно вправних.. 
Й «буйних» активістів -
Пройдисвітів  і  «щипачів»…,
Із  тих  двадцятих…, вогняних,  років!
Які останній хліб…, 
У  односельців…,  віднімали,
Коли  голодні  -  розпухали дітлахи!

Та ще…, завзято…, 
Плідно   розкрадали…,
У нашім краї…,
Всі церкви!!!
І все…, що там…
«Не так» лежало…,
Собі «як здобич»  -  утягли!

То сьогодні…, в їх родинах…,
На протязі… усіх - ста літ!!!
Жінки народжують  -
Дебілів…,
Недоумків… 
І  п'яниць…!

10 грудня, 2018 рік


Рецензии