Думи, думи

Уже і осінь в мене на подвір"ї,
Коли вона прийшла,не знаю сам,
Бо за вікном все квітами буяє,
Та сонце шле проміння,через край

Ще червоніють яблука на вітах,
Та сад зелений,у червоних тоне квітах,
І бачу...відлітають журавлі,
Від мене-до далекої землі

Ось так роки мої,мов сірі ці журави,
Мені вітання шлють для роздумів,яскраві,
Панує осінь,але...й літо не минає,
Ще молодиці дивляться у двір,буває

Але уже жовтіє листя тополине,
-Іди до хати!Жінки голос лине,
І раптом холодом повіяло з левади,
Туман упав на прибрані вже гряди

Так прикро стало-відлітають журавлі,
І ночі довгі,відтепер,а дні-малі

11.12.2018 рік


Рецензии